Κατασκευή eShop - Design & Development

Η Starten αναλαμβάνει να δημιουργήσει νέο Website, eShop, Portals αλλά και να αξιολογήσει, διορθώσει, βελτιώσει το ήδη υπάρχον περιβάλλον σας. Είμαστε η Ομάδα που θα δημιουργήσει αυτό που χρειάζεται η Επιχείρηση σας.
3800
Ξεκινώντας από:

Starten-Cart Custom eShop

Eίναι κατάλληλο για Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop), startups, ειδικά portal και εφαρμογές. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με μία αξιοσημείωτη εμπειρία για τον πελάτη, και ένα εύχρηστο σύστημα συντήρησης.
* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και μπορεί να τροποποιηθούν ανάλογα με το project.
Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος
Κατασκευάζουμε το e-shop σας με την επαγγελματική λύση της Woocommerce αλλά η δική μας Custom Version είναι αυτό που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Το Κατάστημα σας πραγματικά ελκυστικό και θα δουλεύουν όλα ρολόι.
 • Γιατί έχουμε Τεχνικούς με εμπειρία για την εγκατάσταση
 • Γιατί έχουμε Προγραμματιστές για την υλοποίηση
 • Γιατί έχουμε Συμβουλους που θα σας λύσουν τα χέρια
 • Γιατί έχουμε Ομάδα Marketing για τα επόμενα βήματα σας
 • Γιατί όπως λέει και ο γιός μου "καλά θα είναι τρελοί για να μην σου δώσουν την δουλειά"!
Διαστημικές Ταχύτητες
Το Starten-Cart είναι το γρηγορότερο από τις περισσότερες λύσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην αγορά, χωρίς καμια επιπρόσθετη ρύθμιση. Έχουμε επενδύσει στην απόδοση και την ταχύτητα ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν μία ομαλή και χωρίς καθυστερήσεις εμπειρία αγοράς.
Mobile-Friendly
Το Starten-Cart είναι Mobile Friendly από την αρχή και προσαρμόζει το μέγεθος και τα βασικά χαρακτηριστικά της, ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη! Ολα τα προεγκατεστημένα θέματα είναι Responsive και το κυριότερο είναι απολύτως συμβατά με τις απαιτήσεις της Google.
Πανίσχυρο Διαχειριστικό
Η επιφάνεια Διαχείρισης είναι ένα πραγματικό στολίδι. Είναι γεμάτο με χρήσιμα χαρακτηριστικά για το ηλεκτρονικό Εμπόριο: Εργαλεία Marketing και Προσφορών, Ενσωματώσεις σημαντικών υπηρεσιών Αποστολής και Πληρωμών κλπ. Έρχεται με πάνω απο 50 Πρόσθετα απο προεπιλογή.
Πλήρως Εξελληνισμένο Περιβάλλον
Οι Έλληνες χρήστες του Starten-Cart μπορούν να απολαμβάνουν ένα πλήρες μεταφρασμένο περιβάλλον διαχείρισης αλλά και οι επισκέπτες δε θα βρεθούν ποτέ σε ξεχασμένα Αγγλικά μηνύματα. Μπορείτε βέβαια πάντα να επέμβετε σε όλες τις μεταφράσεις και να τις προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες με τα εργαλεία Μετάφρασης και το On-Site Editor.
Πανίσχυρα Εργαλεία Marketing
Το Starten-Cart με τις διευθύνσεις URL που είναι φιλικές προς το SEO, υποστηρίζεται από ένα ενσωματωμένο εργαλείο δημιουργίας χάρτη ιστότοπου, ώστε το κατάστημά σας θα καταλάβει τις κορυφαίες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης στο διαδίκτυο! Με το πρόσθετο Blog δημιουργείτε ένα πλήρως εξοπλισμένο blog, προσελκύετε περισσότερους πελάτες και δημιουργείτε περισσότερο φιλικό προς το SEO περιεχόμενο.
7800
Ξεκινώντας από:

Multi Vendor Starten-Cart Custom eShop

Το Multi Starten-Cart προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης μέσω επιπλέον καταστημάτων. Όλα τα καταστήματα ελέγχονται από τον ίδιο πίνακα διαχείρισης και μοιράζονται την ίδια Βαση Δεδομένων, μπορούμε όμως να προσαρμόσουμε το καθένα ξεχωριστά δίνοντάς του μια μοναδική εμφάνιση και αίσθηση.
* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και μπορεί να τροποποιηθούν ανάλογα με το project.
Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος Multi-Vendor
Το Multi Vendor Starten-Cart σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική αγορά, όπου πολλοί προμηθευτές μπορούν να διαχειριστούν ξεχωριστά ο καθένας μέσα από τη δική τους επιφάνεια, τα προϊόντα τους και τις πωλήσεις αυτών μέσω ενός κοινού web καταστήματος.
 • Προϊόντα Διαφορετικών Πωλητών στην ίδια Παραγγελία
 • Διαφορετική Διαχείριση για κάθε Πωλητή Μέλος
 • Καταγραφή και Αυτόματες Πληρωμές των Πωλητών
 • Διαφορετικοί Τρόποι Αποστολής ανά Πωλητή
Πολλαπλοί Πωλητές, Ένα Κατάστημα
Προϊόντα από πολλούς ανεξάρτητους προμηθευτές εμφανίζονται στον κοινό κατάλογο των προϊόντων και στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας ωστε να μπορούν να αγορα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ακόμη και αν τα προϊόντα αυτά σας παρέχονται από εκατοντάδες διαφορετικούς προμηθευτές από όλο τον κόσμο.
Κοινή Διεκπαιρώση Πληρωμής
Τα χρήματα πηγαίνουν στο λογαριασμό του Κύριου Διαχειριστή του καταστήματος που στη συνέχεια διανέμει τα ποσά μεταξύ των προμηθευτών σύμφωνα με το ιστορικό των παραγγελιών τους, το οποίο παρακολουθείται και διοικείται ξεχωριστά για κάθε Πωλητή.
Καταγραφή Πληρωμών των Πωλητών
Το Starten-Cart παρακολουθεί τα ποσά που καταβάλλονται χωριστά για καθένα από τους προμηθευτές του καταστήματός σας και παρέχει ένα εργαλείο για την καταγραφή των πληρωμών στους προμηθευτές, ώστε να έχετε πάντα οργανωμένη τήρηση βιβλίων.
Απεριοριστος Αριθμός Λογαριασμών Πωλητών
Δεν έχει σημασία σε πόσους ανεξάρτητους προμηθευτές επιτρέπεται να πωλούν τα προϊόντα τους στο κατάστημά σας - δύο ή διακόσιους. Ο αριθμός των λογαριασμών είναι πραγματικά απεριόριστος και μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας χωρίς κανένα περιορισμό.
Ο κύριος Διαχειριστής Ελέγχει το Κατάστημα
Ο Κύριος Διαχειριστής έχει πλήρη πρόσβαση στις ρύθμισεις του καταστήματος και τα προϊόντα που πωλούνται από τους πωλητές. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τι προστίθεται στον κατάλογο προϊόντων σας και να διαχειρίζεστε την δραστηριότητα του προμηθευτή σας, αν απαιτείται.
Διαφορετική Διαχείριση για κάθε Πωλητή
Κάθε πωλητής είναι εφοδιασμένος με έναν ξεχωριστό πίνακα διαχείρισης ώστε να διαχειριζετε τις δικές του ρυθμίσεις και προϊόντα. Ο κάθε Πωλητής δεν παρεμβαίνει στις δραστηριότητα των άλλων Πωλητών.
Προϊόντα Διαφορετικών Πωλητών στην ίδια Παραγγελία
Το καλάθι των πελατών σας μπορεί να περιέχει προϊόντα από διάφορους προμηθευτές, αλλά θα κάνουν μόνο μια παραγγελία και θα πληρώσουν μόνο μία φορά. Για τη σωστή παρακολούθηση η παραγγελία στη συνέχεια χωρίζεται αυτόματα σε πολλές ανάλογα με τον αριθμό πωλητών που προμηθεύουν τα αγαθά που αγοράζονται - μία παραγγελία ανά κάθε προμηθευτή.
Τρόποι Αποστολής ανά Πωλητή
Κάθε πωλητής μπορεί να διαμορφώσει τους δικούς του τρόπους αποστολής και οι πελάτες των οποίων οι παραγγελίες περιέχουν στοιχεία από δαφορετικούς προμηθευτές επιλέγουν συγκεκριμένους τρόπους αποστολής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Γιατί Κατασκευή eShop με Starten-Cart;
Το Starten-Cart προσφέρει την πιο εξελιγμένη λύση κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος. Είναι το ιδανικό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση προϊόντων λιανικής, αξεσουάρ αυτοκινήτων, ρούχων και παπουτσιων, ειδών μόδας, βιβλίων & ότι άλλο μπορεί μια επιχείρηση να πουλήσει online. Γεμάτο πρόσθετα και χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή του ιδιοκτήτη και διαχειριστή του καταστήματος πολύ πιο εύκολη:
 • Με ενσωματωμένη διαχείριση αποθεμάτων
 • Ποικίλα εργαλεία μάρκετινγκ και SEO
 • Δυνατά εργαλεία σχεδιασμού
 • Με όλες τις Ελληνικές τράπεζες έτοιμες για πληρωμή με πιστωτική κάρτα
 • περισσότερα από 150 διαφορετικά πρόσθετα