Skip to main content

Netcom Integrator
Eπιχειρηματικό Λογισμικό και Integrations

Netcom Analytics
Συστήματα Business Intelligence

H Starten αναλαμβάνει να κατασκευάσει και να προωθήσει την εταιρική σας προβολή και παρουσία στο διαδίκτυο. Απο την πρόταση και την υλοποίηση μέχρι την υποστήριξη και τη διατήρηση του διαδικτυακού έργου παραμένουμε δίπλα στον πελάτη σαν σύμβουλοι και συνεργάτες του.

Όμως τι γίνεται με την Ασφάλεια σας;
Μάθετε περισσότερα για το SSL Certificate
Καθώς περιηγείστε στο Internet, θα δείτε ένα εικονίδιο στη γραμμή διευθύνσεων που υποδεικνύει την ασφάλεια της σύνδεσης στον ιστότοπο που επισκέπτεστε. Αυτά τα εικονίδια σας βοηθούν να προσδιορίσετε εάν μπορείτε να στείλετε και να λάβετε πληροφορίες από αυτό τον ιστότοπο με ασφάλεια. Η σύνδεση σας ενημερώνει εάν οι πληροφορίες που αποστέλλονται από και προς τον ιστότοπο, όπως κωδικοί πρόσβασης, διευθύνσεις ή πιστωτικές κάρτες, αποστέλλονται με ασφάλεια και δεν μπορούν να υποκλαπούν από έναν εισβολέα. Η σύνδεση δεν σας λέει για τη φήμη του ιστότοπου. Ωστόσο, εάν η διεύθυνση είναι γνωστός ιστότοπος ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) ή κακόβουλο λογισμικό, το Microsoft Defender SmartScreen θα το καθορίσει και θα το υποδείξει.

Το εικονίδιο σύνδεσης στη γραμμή διευθύνσεων έχει τέσσερις διαφορετικές καταστάσεις. Οι ακόλουθες πληροφορίες εξηγούν τι σημαίνει κάθε κατάσταση και παρέχουν συμβουλές για τον τρόπο λήψης έξυπνων αποφάσεων για την περιήγησή σας:

Connection secure (valid certificate)
Ο ιστότοπος που επισκέπτεστε διαθέτει έγκυρο πιστοποιητικό που εκδίδεται από αξιόπιστη αρχή. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται από και προς τον ιστότοπο είναι ασφαλείς και δεν μπορούν να υποκλαπούν από έναν εισβολέα. Ωστόσο, ακόμη και ιστότοποι με έγκυρα πιστοποιητικά ενδέχεται να έχουν κακή φήμη, επομένως ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στον ιστότοπο που θέλετε πριν εισαγάγετε οποιεσδήποτε πληροφορίες.

Not fully secure (no valid certificate)
Αυτός ο ιστότοπος δεν διαθέτει έγκυρο πιστοποιητικό. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται από και προς αυτήν δεν είναι ασφαλείς και μπορούν να υποκλαπούν από έναν εισβολέα ή να τις δουν άλλοι. Υπάρχει κίνδυνος για τα προσωπικά σας δεδομένα κατά την αποστολή ή τη λήψη πληροφοριών από αυτόν τον ιστότοπο.

Εάν είναι δυνατόν, επικοινωνήστε με τον κάτοχο του ιστότοπου για να ζητήσετε από τον ιστότοπό του να προστατεύσει τα δεδομένα του με ασφαλή σύνδεση.

Outdated security configuration (not valid, expired, self-signed)
Το πιστοποιητικό αυτού του ιστότοπου δεν είναι έγκυρο ή κάτι δεν πάει καλά με την ασφάλεια του ιστότοπου. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται από και προς αυτήν δεν είναι ασφαλείς και μπορούν να υποκλαπούν από έναν εισβολέα ή να τις δουν άλλοι.

Η Microsoft προτείνει να μην εισάγετε προσωπικά στοιχεία σε αυτόν τον ιστότοπο ή να μην το χρησιμοποιείτε εντελώς.

Suspicious or dangerous website (phishing or malware)
Αυτός ο ιστότοπος έχει επισημανθεί από το Microsoft Defender SmartScreen. Η Microsoft προτείνει να το αποφύγετε. Η χρήση αυτού του ιστότοπου θα θέσει σε κίνδυνο το απόρρητο και την ασφάλειά σας.

Ο ιστότοπος επισημάνθηκε επειδή ενδέχεται να προσπαθεί να σας εξαπατήσει να εγκαταστήσετε κάτι επικίνδυνο ή να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή πιστωτικές κάρτες.