Skip to main content

Netcom Integrator
Eπιχειρηματικό Λογισμικό και Integrations

Netcom Analytics
Συστήματα Business Intelligence

STARTEN E-SHOP UNLIMITED
STARTEN E-SHOP UNLIMITED
Παραμετροποιήσιμη Professional Έκδοση Ηλεκτρονικού Καταστήματος, έκδοση Cloudcart always Updated, με δυνατότητα εξειδικευμένων/μοναδικών υλοποιήσεων, για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αυξήστε τα έσοδα της επιχείρησης σας!

  • Γίνεται ανάλυση UX και UI για την δημιουργία του μοναδικού εικαστικού. Η μελέτη της υλοποίησης γίνεται με τέτοιο τρόπο που θα εξασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης στον επισκέπτη. H σχεδίαση και ανάπτυξη γίνονται με βάση τα τελευταία standards προσβασιμότητας, χρηστικότητας και λειτουργικότητας, προσαρμοσμένα απολύτως στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις (χρήση HTML5 και CSS3).
Τι σας παρέχει το Starten E-shop Basic;

Τι σας παρέχει το Starten E-Shop Unlimited;

  • Ολοκληρωμένη Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για κάθε επιχείρηση.
  • Αύξηση online Πωλήσεων και εσόδων για την επιχείρησή σας.
  • Ασφαλές περιβάλλον εκτέλεσης όλων των πληρωμών.
  • Εύχρηστος μηχανισμός επιλογής χρώματος – μεγέθους
Γιατί Starten E-shop Basic;

Γιατί Starten E-Shop Unlimited;

  • Η έκδοση Starten E-Shop Unlimited σας παρέχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να ξεκινήσει τις ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης υλικού. Το Starten E-Shop Unlimited προσφέρει την πιο εξελιγμένη λύση κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος. Είναι το ιδανικό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση προϊόντων λιανικής, αξεσουάρ αυτοκινήτων, ρούχων και παπουτσιων, ειδών μόδας, βιβλίων & ότι άλλο μπορεί μια επιχείρηση να πουλήσει online. Γεμάτο πρόσθετα και χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή του ιδιοκτήτη και διαχειριστή του καταστήματος πολύ πιο εύκολη:

Διαστημικές Ταχύτητες

Το Starten E-shop είναι το γρηγορότερο από τις περισσότερες λύσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην αγορά, χωρίς καμια επιπρόσθετη ρύθμιση. Έχουμε επενδύσει στην απόδοση και την ταχύτητα ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν μία ομαλή και χωρίς καθυστερήσεις εμπειρία αγοράς.

Γρήγορη & ευχάριστη εμπειρία Checkout

Η Checkout page αποτελεί βασικό κομμάτι στο ταξίδι του καταναλωτή με το ποσοστό που εγκαταλείπει στο σημείο αυτό, όμως, να είναι σημαντικό. Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη, ο οποίος μπορεί να κάνει τις αγορές του εύκολα από κάθε συσκευή βάσει των βέλτιστων πρακτικών UX design που εφαρμόζουμε. Και φυσικά εργαζόμαστε προς κάθε κατεύθυνση, για να προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Χρώμα – Μέγεθος

Λειτουργία Συνδυαστικών επιλογών, όπως Χρώμα – Μέγεθος. Δημιουργία επιλογών με την δυνατότητα: Διαφοροποίησης κωδικού, τιμής, τιμής προσφοράς & αποθέματος, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη πλοήγηση χρήστη.

Skroutz

Άμεση διασύνδεση με την δημοφιλέστερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, που θα σας αποφέρει άμεσα πωλήσεις! Αυτοματοποιημένη διαδικασία εξαγωγής προϊόντων από το e-shop και αποστολής τους στην πλατφόρμα.

Custom Template

Ένα πρωτότυπο custom template σχεδιασμένο στα μέτρα σας. Πάντα με βάση όλες τις UX best practices που βοηθά κάθε χρήστη να ολοκληρώσει εύκολα και άμεσα μια αγορά. Σύγχρονο & πρωτότυπο εικαστικό, πλήρως συμβατό με όλες τις κινητές συσκευές.

Cart & Checkout

Εύχρηστη προεπισκόπηση καλαθιού, με περίληψη όλων των προϊόντων που επέλεξε ο χρήστης & εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, όπου μέσα σε λίγα κλικ ο πελάτης πραγματοποιεί την πληρωμή του και αγοράζει τα προϊόντα επιλογής του.

Κινητές Συσκευές

Πλήρης συμβατότητα με κινητές συσκευές, δεδομένου ότι το 75% των χρηστών πλοηγείται και πραγματοποιεί αγορές μέσα από «έξυπνα» τηλέφωνα, tablets κλπ. Είναι Mobile Friendly από την αρχή και προσαρμόζει το μέγεθος και τα βασικά χαρακτηριστικά της, ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη! Ολα τα προεγκατεστημένα θέματα είναι Responsive και το κυριότερο είναι απολύτως συμβατά με τις απαιτήσεις της Google.

Πανίσχυρο Διαχειριστικό

Η επιφάνεια Διαχείρισης είναι ένα πραγματικό στολίδι. Είναι γεμάτο με χρήσιμα χαρακτηριστικά για το ηλεκτρονικό Εμπόριο: Εργαλεία Marketing και Προσφορών, Ενσωματώσεις σημαντικών υπηρεσιών Αποστολής και Πληρωμών κλπ.

Πλήρως Εξελληνισμένο Περιβάλλον

Οι Έλληνες χρήστες του Starten E-shop Basic μπορούν να απολαμβάνουν ένα πλήρες μεταφρασμένο περιβάλλον διαχείρισης αλλά και οι επισκέπτες δε θα βρεθούν ποτέ σε ξεχασμένα Αγγλικά μηνύματα. Μπορείτε βέβαια πάντα να επέμβετε σε όλες τις μεταφράσεις και να τις προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες με τα εργαλεία Μετάφρασης και το On-Site Editor.

Banners

Όλα τα διαθέσιμα templates, είναι σχεδιασμένα, ώστε στην αρχική σελίδα να μπορείτε να αναδείξετε τα USP’s της επιχείρησής σας. Διαθέτουν χώρους για Banners & εικόνες ή φωτογραφίες, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα και κατά προτεραιότητα οποιεσδήποτε προσφορές, εκπτώσεις & προωθητικές ενέργειες που θα βοηθήσουν τις πωλήσεις σας.

Φίλτρα

Εύχρηστος μηχανισμός φίλτρων στη σελίδα κατηγορίας με δυνατότητα φίλτρου τιμής, υποκατηγορίας, κατασκευαστή, επιλογών και χαρακτηριστικών, προκειμένου ο χρήστης να εντοπίσει γρήγορα αυτό που αναζητά.

Διασύνδεση με ERP

Αμφίδρομη επικοινωνία με το πρόγραμμα αποθήκης σας, εφόσον υπάρξει διασύνδεση, με δυνατότητες όπως:

Εισαγωγή και Ενημέρωση Προϊόντων με όλες τις πληροφορίες τους όπως: SKU, EAN, κωδικός, πολυγλωσσικές περιγραφές, τιμές, τιμές προσφορών, απόθεμα, διαστάσεις, gallery φωτογραφιών, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση.
Εισαγωγή και Ενημέρωση Χαρακτηριστικών Προϊόντων.
Εισαγωγή και Ενημέρωση Κατασκευαστών Προϊόντων.
Εισαγωγή και Ενημέρωση Κατηγοριών Προϊόντων.

Πανίσχυρα Εργαλεία Marketing

Το STARTEN E-SHOP UNLIMITED με τις διευθύνσεις URL που είναι φιλικές προς το SEO, υποστηρίζεται από ένα ενσωματωμένο εργαλείο δημιουργίας χάρτη ιστότοπου, ώστε το κατάστημά σας θα καταλάβει τις κορυφαίες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης στο διαδίκτυο! Με το πρόσθετο Blog δημιουργείτε ένα πλήρως εξοπλισμένο blog, προσελκύετε περισσότερους πελάτες και δημιουργείτε περισσότερο φιλικό προς το SEO περιεχόμενο.

Μηχανισμός αρθρογραφίας BLOG

Ενσωματωμένη λειτουργία blog, προκειμένου να έχετε το δικό σας ιστολόγιο. Μπορείτε να ενημερώνετε στη συχνότητα που σας εξυπηρετεί, με άρθρα και σχετικό περιεχόμενο με τον κλάδο δραστηριοποίησής σας και τα προϊόντα σας.
Τι σας παρέχει το Starten E-shop Basic;

Λειτουργίες ηλεκτρονικού καταστήματος

Λειτουργία αναζήτησης προϊόντων
Σελίδα προϊόντος με εμφάνιση περιγραφής, τιμής και τιμής προσφοράς, κατασκευαστή και σχετικών προϊόντων
Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής (Αντικαταβολή, Πληρωμή στο κατάστημα, Τραπεζική κατάθεση, PayPal, Πιστωτική κάρτα)
Πολλαπλοί τρόποι αποστολής (Σταθερή χρέωση αποστολής, Παραλαβή από το κατάστημα)
Λίστα αποθήκευσης αγαπημένων προϊόντων
Σελίδα προεπισκόπησης καλαθιού με δυνατότητα επεξεργασίας ποσοτήτων
Λειτουργία δημιουργίας προφίλ χρηστών/μελών
Στατικές σελίδες περιεχομένου
Λειτουργία αναζήτησης προϊόντων & Λίστα αποθήκευσης αγαπημένων προϊόντων
Αυτοματοποιημένες ενημερώσεις για την εξέλιξη της παραγγελίας μέσω email
Πλήρης διαχείριση back office του ηλεκτρονικού καταστήματος
Full GDPR Compliance
Δύο γλώσσες εμφάνισης (Ελληνικά και Αγγλικά) * Δυνατότητα για επιπλέον!
Πλήρης διαχείριση banners & προτεινόμενων προϊόντων
Διασύνδεση με Skroutz (χωρίς έξτρα χρέωση)
Δυνατότητα διασύνδεσης με προγράμματα ERP’s, όπως GALAXY - PYLON κ.α.
Labels προσφορών, νέων και best sellers