Υπηρεσίες

Starten Services on The Fly
Στο χώρο μας, οι Υπηρεσίες είναι πολύτιμες, όπως είναι το οξυγόνο για τα λουλούδια. Εμείς δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες για να μη σας δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Σας δίνουμε το χρόνο από τη ζωή μας και αυτό είναι το πολυτιμότερο αγαθό στον κόσμο!
Ρεαλιστική Προσέγγιση
Αφού κανονίσουμε ένα πρώτο ραντεβού για να δούμε τις ανάγκες της Επιχείρησής σας, θα μπορέσουμε να βρούμε με τον καλύτερο δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα δώσουν στην Εταιρεία σας την ώθηση που χρειάζεται!
Υπηρεσίες Web & Site
Προώθηση ιστοσελίδων στην 1η σελίδα της Google; Η προώθηση ιστοσελίδων – SEO (Search Engine Optimization) είναι οι διαδικασίες και οι τεχνικές προώθησης ιστοσελίδας τις οποίες χρησιμοποιούμε στην κατασκευή ιστοσελίδας ή βελτιώνεται μια ιστοσελίδα, με στόχο να βγει η ιστοσελίδα μπροστά στην πρώτη σελίδα της Google. Εκτός από τις τεχνικές προώθησης που χρησιμοποιούμε κατά την κατασκευή ιστοσελίδας που είναι και το πιο σωστό για να έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα στο SEO, βελτιστοποιούμε συνεχώς την ιστοσελίδα και την ενισχύουμε στο SEO για να ανταποκρίνεται στον τεράστιο ανταγωνισμό και να καταλαμβάνει υψηλές θέσεις κατάταξης στην Gooogle αλλά και σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης και αυτό το λέμε βελτιστοποίηση ιστοσελίδας.
Υπηρεσίες Software
Μεταφορά στοιχείων από το παλιότερο πρόγραμμα (Migration). Στο στάδιο αυτό κατόπιν συνεννοήσεως με τα αρμόδια στελέχη αποφασίζονται τα στοιχεία των master αρχείων που θα πρέπει να μεταφερθούν από το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η επιχείρηση στο νέο πληροφοριακό σύστημα.
Ανάλυση / Σχεδιασμός λύσεων. Το στάδιο αυτό περιλαμβάνει μια σειρά συνεντεύξεων με τους υπεύθυνους του έργου, προκειμένου να προσδιοριστούν με σαφήνεια και ακρίβεια οι ανάγκες της επιχείρησης καθώς και οι διαδικασίες που επιτελούνται (εμπορικές, οικονομικές, διοικητικές) οι οποίες και θα αποτελέσουν την υποδομή στην οποία θα σχεδιαστεί και θα εγκατασταθεί το νέο πληροφοριακό σύστημα.