Skip to main content

Netcom Integrator
Eπιχειρηματικό Λογισμικό και Integrations

Netcom Analytics
Συστήματα Business Intelligence


Starten E-Shop for DMG Clothes and More

DMG Clothes and More
Με τιμή σας παρουσιάζουμε το Starten E-Shop που δημιουργήσαμε για την DMG Clothes and More!

DMG Clothes and More

Όλα ξεκίνησαν 5 χρόνια πριν, όταν αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την επιχείρηση που δημιούργησε η γιαγιά μας μαζί με την μητέρα μας Ντίνα πριν από 15 χρόνια. Η επιχείρηση από τότε δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της γυναικείας μόδας. Η αγάπη μας προς τις γυναίκες και τη μόδα ήταν η κινητήρια δύναμη για την συνέχεια αυτής της επιχείρησης. Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη δική σας στήριξη και θετική ενέργεια και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Dreams Must Grow!

Σήμερα, διαθέτουμε δυο φυσικά καταστήματα τα DMG clothes & more στο Κρυονέρι (Λ. Κρυονερίου 45) και στη Δροσιά (Λ.Σταμάτας 8). Μετά από μια σταθερή ανοδική πορεία τόσο στα social media όσο και στα καταστήματα, αποφασίσαμε μαζί με την ομάδα μας, τη δημιουργία του δικού μας ηλεκτρονικού καταστήματος dmgclothing.gr, μέσα από το οποίο θα σας ταξιδεύουμε στο χώρο της μόδας. Θα σας ενημερώνουμε για τις νέες τάσεις και θα σας βοηθήσουμε με έξυπνες στυλιστικές συμβουλές να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, πάντα σε προσιτές τιμές.

Σε εμάς θα βρείτε μόνο εταιρείες της Ελλάδας, με νέα σχέδια και παραλαβές κάθε εβδομάδα! Στόχος μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε όμορφες, να εκφράσετε μέσα από τις ενδυματολογικές σας επιλογές την προσωπικότητα σας και να τονίσετε τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθησή σας.