Skip to main content

Netcom Integrator
Eπιχειρηματικό Λογισμικό και Integrations

Netcom Analytics
Συστήματα Business Intelligence

Starten B2B E-Shop for Anachem Diagnostics
Σας παρουσιάζουμε το Starten B2B E-Shop που δημιουργήσαμε για τον Jacob Tzibre!

Starten B2B E-Shop for Jacob Tzibre S.A.


Στις αρχές της δεκαετίας του ’30, η οικογένεια ΤΖΙΜΠΡΕ, προερχόμενη από την Κωνσταντινούπολη, ξεκίνησε τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα στην ελληνική αγορά στον τομέα των υφασμάτων.

Μερικά χρόνια αργότερα, η τότε ονομαζόμενη «ΤΖΑΚΤΕΧ», συστήθηκε στην αγορά ως μια οικογενειακή βιοτεχνία υφασμάτων αλλά και ως αποκλειστικός εισαγωγέας κορυφαίων Οίκων υφασμάτων από το εξωτερικό (ΗΠΑ, Αγγλία κλπ) συνεχίζοντας την πορεία της οικογένειας στον ίδιο τομέα στην εγχώρια όπως και διεθνή αγορά της κλωστοϋφαντουργίας.

Εμπνευσμένος από τις νέες καταναλωτικές τάσεις των αγοραστών στα Δυτικά κράτη του πλανήτη, ο πρωτοπόρος επιχειρηματίας Ιάκωβος Τζιμπρέ, αποφασίζει και επαναπροσδιορίζει την επιχειρηματική εστίαση της οικογενειακής εταιρείας, όντας ένας από τους πρώτους Έλληνες επιχειρηματίες που εισήλθε στις αποκλειστικές εισαγωγές και στο χονδρικό εμπόριο πλαστικών ειδών συσκευασίας στην εγχώρια αγορά και μάλιστα προερχόμενα από χώρες όπως Ισραήλ, ΗΠΑ, Ταϋλάνδη οι οποίες δεν ήταν καθόλου γνωστές εκείνη την εποχή.

Το 1975, αξιοποιώντας το know how της στο φάσμα των εισαγωγών/εξαγωγών, η Ι. ΤΖΙΜΠΡΕ Α.Ε. μετέβη στην εμπορία αναλώσιμων ειδών συσκευασίας, όπου και συνεχίζει να δραστηριοποιείται τα τελευταία 50 χρόνια.

Εταιρική φιλοσοφία της Ι. ΤΖΙΜΠΡΕ Α.Ε. είναι πως οι πελάτες & οι προμηθευτές είναι πολύτιμοι συνεργάτες & συνοδοιπόροι καθώς αποτελούν το ουσιαστικό «κεφάλαιο» της εταιρείας....