Skip to main content

Netcom Integrator
Eπιχειρηματικό Λογισμικό και Integrations

Netcom Analytics
Συστήματα Business Intelligence

Kidz.gr – Το Νέο Online Κατάστημα Παιδικών Ρούχων

Kidz.gr – Το Νέο Online Κατάστημα Παιδικών Ρούχων, Powered by Starten Development.


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι το Kidz.gr, το νέο online κατάστημα για παιδικά ρούχα, είναι πλέον live! Πρόκειται για έναν προορισμό που προσφέρει μοναδικά παιδικά ρούχα, ειδικά σχεδιασμένα για να συνδυάζουν την άνεση και το στυλ, καλύπτοντας τις ανάγκες των μικρών μας φίλων σε κάθε περίσταση.

Σχεδίαση και Ανάπτυξη του E-Shop

Η δημιουργία του Kidz.gr αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την επιχείρηση, καθώς της επιτρέπει να προσεγγίσει το κοινό της σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος/η που συμμετείχα σε αυτό το έργο, καθώς ανέλαβα τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το e-shop είναι φιλικό προς τον χρήστη, εύκολο στην πλοήγηση και παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών σε desktop και κινητές συσκευές.

Τι Προσφέρει το Kidz.gr

Το Kidz.gr προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από παιδικά ρούχα. Τα πιο όμορφα και ποιοτικά παιδικά ρουχαλάκια & αξεσουάρ για παιδιά. Όλα στις καλύτερες τιμές και με πολλές προσφορές!

Στο νέο e-shop, έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία των χρηστών και την ασφάλεια των αγορών. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στις κατηγορίες προϊόντων, να επιλέξουν τα αγαπημένα τους ρούχα και να ολοκληρώσουν την αγορά τους γρήγορα και με ασφάλεια. Το σύστημα πληρωμών είναι πλήρως προστατευμένο, ενώ η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται άμεσα σε όλη την Ελλάδα.

Μελλοντικά Βήματα

Το Kidz.gr είναι μόνο η αρχή για την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε και να αναβαθμίζουμε την πλατφόρμα, προσφέροντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και νέα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τις αγορές των παιδικών ρούχων ακόμα πιο εύκολες και ευχάριστες.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στο Kidz.gr!